Artic 600

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

Τα αναψυκτικά και τα μπουκάλια νερού αποτελούσαν πάντοτε τα πιο δημοφιλή προϊόντα που μπορούσαν να αγοραστούν από αυτόματους πωλητές. Η εταιρεία μας, ακολουθώντας αλλά και εξελίσσοντας αυτή την παράδοση, δεν επαναπαύθηκε στα παραδοσιακά μηχανήματα παλαιότερου τύπου αυτών των ειδών, αλλά έφερε στην Ελλάδα τα κορυφαία νέα μηχανήματα της Jofemar.

Η στιβαρή κατασκευή των αυτόματων πωλητών της σειράς Artic, η μεγάλη χωρητικότητά τους, τα πρωτοποριακά συστήματα διαχείρισης προϊόντων που διαθέτουν και η ποιότητα των εσωτερικών μηχανισμών τους, τα καθιστούν τις καλύτερες εφαρμογές για την πώληση αναψυκτικών και μπουκαλιών νερού, παγκοσμίως. Το μοντέλο Artic 600 έχει χωρητικότητα 600 κουτιών αναψυκτικών και 324 μπουκαλιών 0,5L, με 60 κουτάκια ανα κανάλι. Οι διαστάσεις του είναι 1825 x 1000 x 856 mm και το βάρος του, 340 Kg. Η τροφοδοσία του είναι 220-240 VAC και η μέγιστη κατανάλωση, 650W.


Artic 272

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

Τα αναψυκτικά και τα μπουκάλια νερού αποτελούσαν πάντοτε τα πιο δημοφιλή προϊόντα που μπορούσαν να αγοραστούν από αυτόματους πωλητές. Η εταιρεία μας, ακολουθώντας αλλά και εξελίσσοντας αυτή την παράδοση, δεν επαναπαύθηκε στα παραδοσιακά μηχανήματα παλαιότερου τύπου αυτών των ειδών, αλλά έφερε στην Ελλάδα τα κορυφαία νέα μηχανήματα της Jofemar: τη σειρά αυτόματων πωλητών Artic.

Το μοντέλο Artic 272 διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και μειωμένες διαστάσεις, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε μικρούς εσωτερικούς χώρους. Η στιβαρή κατασκευή του, το πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης προϊόντων που διαθέτει και η ποιότητα των εσωτερικών μηχανισμών του, το καθιστούν κορυφαία επιλογή για την πώληση αναψυκτικών και μπουκαλιών νερού. Η χωρητικότητά του είναι 272 κουτιά αναψυκτικών και 136 μπουκάλια 0,5L, με 34 κουτάκια ανα κανάλι. Οι διαστάσεις του είναι 1780 x 785 x 580 mm και το βάρος του, 210 Kg. Η τροφοδοσία του είναι 220-240 VAC και η μέγιστη κατανάλωση, 700W